Black hat

/Black hat
Black hat 2017-10-04T20:10:51+00:00

Black hat hackere eller bare Black hats, er den type hackere som du kender fra medierne. Black-hat hakere overtræder sikkerheden på computere og servere for deres egen gevinst. De går oftes efter at stjæle kreditkort oplysninger, personlige data til at sælge til identitets tyve eller for at bruge ens computer/server til et botnet til DDOS angreb mod hjemmesider. Black hat hackere passer på den brede stereotype om at hackere er kriminelle der udfører ulovlige kriminelle aktiviteter og angriver andre. Med andre ord, it verdenens kriminelle.

En black-hat hacker er også en person som finder Zero-day sikkerheds huller og enten sælger de dem til kriminelle organisationer på the dark web eller udnytter dem selv til personlig fortjeneste eller bare for sjov, for at vise de kan det og for at vise de er bedre end dem der laver sikkerheden i systemerne. Her nedenfor ses de nok to mest kendte black-hat hackere (Vi kender til)..

 

Gary McKinnon: Kendt for at hacke det amerikanske militærs systemer                                                          Jonathan James: Kendt for at hacke NASA og Department Of Defence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godt forum for blackhat på clear web – Link